Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής & αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα, θα ακολουθήσετε τα βήματα της διαδικασίας εύκολα, χωρίς να απαιτείται εγγραφή σας.

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 2107563355 (ωράριο καταστημάτων, πατήστε εδώ) και πραγματοποιήσετε την παραγγελία των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το site τηλεφωνικά.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το φυσικό μας κατάστημα, Guruzz, στην εμπορική οδό Χρεμωνίδου 5, Παγκράτι, κατά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος (πατήστε εδώ) και να πληρώσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα.

Τρόποι πληρωμής

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικούς λογαριασμούς που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σαςΗ παραγγελία σας θα προετοιμαστεί αφού το ποσό εξόφλησής της εμφανιστεί στον λογαριασμό μας. Η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση κατάθεσης από την τράπεζα. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες για τον σκοπό αυτό. Σε περίπτωση εμβάσματος, όλα έξοδα εμβάσματος (επιλογή OUR κατά τη μεταφορά μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών) επιβαρύνουν εσάς.

Για τη διευκόλυνση σας παρακαλούμε να αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου όπου θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό στο agora@guruzz.gr.
Εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το τελικό ποσό περιλαμβάνει και το κόστος των μεταφορικών και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Τρόποι αποστολής

Το κόστος αποστολής είναι 4.00 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Το ποσό περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Οι παραγγελίες παραδίδονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα στο courier, ACS ή Γενική Ταχυδρομική, αναλόγως της ώρας πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη ή τη μεθεπόμενη ημέρα της παραγγελίας σας, δηλ. εντός 48 ωρών από την παραγγελία. Για νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς η παραγγελία παραδίδεται σε τρεις εργάσιμες ημέρες, δηλ. εντός 72 ωρών.

Εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, κακοκαιρία ή το προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη, οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας,ώστε να σας ενημερώσουμε και να έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Εάν κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ελάττωμα, καταστροφή ή οποιοδήποτε λάθος θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο  2107563355 ή στο agora@guruzz.gr .

Εντοπισμός δέματος

ACS: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.

Γενική Ταχυδρομική: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.

Zippo Guruzz